Son dakika ve doğru haberin adresi.

Miraç Kandilini kutladı diye kahraman komutana saldırdı

1 min read

Cumhuriyet Gazetesi, ‘Kandil kutladı’ diyerek 15 Temmuz kahramanı Tümgeneral Davut Ala üzerinden yine Türk ordusunu yıpratıcı bir habere imza attı.
Dün Tuğamiral M.S. üzerinden TSK’yı karalamaya çalışan Cumhuriyet, bugün de “Kandil kutladı” diyerek 15 Temmuz kahramanı Tümgeneral Davut Ala’yı hedef gösterdi. Cumhuriyet’e destek ise emekli Tümamiral Türker Ertürk’ten geldi.

Orduya karşı başlatılan bu sistematik saldırılara her gün bir yenisi daha ekleniyor.

Dün namaz kılarken görüntüsü ortaya çıkan Tuğamiral M.S.nin sözleşmeli subay olduğunu ve AK Parti döneminde sözleşmeli subaylara general olma hakkı tanındığını iddia eden Cumhuriyet gazetesi, SuperHaber’in bu bilginin doğru olmadığını ortaya çıkarmasının ardından yeni bir ‘habere’ imza attı.

Gazete bugün de “Tümgeneral Davut Ala kandil kutladı” ifadesini kullanarak, TSK bünyesinde görev alan bir askerin dini hassasiyet taşımasını eleştirdi.

“OLMAMASI GEREKEN BİR UYGULAMA”

Yapıla haberde “Laik orduda olmaması gereken bir uygulamaya imza atan Ala…” nitelemesi yaparak Tümgeneral Ala’yı açıkça hedef gösterildi.

Ayrıca Ala’nın “Cümlemiz faniyiz; Lakin devlet-ü millet ve vatan bakidir” cümlesi de Cumhuriyet’in tepkisine neden oldu.
Kaynak:www.haber7.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TÜM HAKLARI www.Gebzemedyasi.com'a aittir. | Newsphere by AF themes.