Son dakika ve doğru haberin adresi.

Türkiye Moldova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

1 min read
2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu 5. maçında dün akşam Finlandiya'yı 2 - 0 yenen A Milli futbol takımımız hazırlık maçında Moldova ile karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye Moldova maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu 5. maçında Türkiye kendi evinde Finlandiya’yı ağırladı. A Milli Takım’ımız Cenk Tosun’un golleriyle Finlandiya’yı 2 – 0 yenmesini bildi. Bu sonucun ardından 8 puanla 4. sırada yer aldık. Dünya Kupası’nda takımımız bir sonraki maçını 11 Haziran 2017’de oynayacak. Bu maç öncesi Türkiye birçok hazırlık maçı yapacak bunlardan bir tanesi de Moldova ile oynanacak.

TÜRKİYE MOLDOVA MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye – Moldova hazırlık maçı 27 Mart Pazartesi günü saat 19.15’te başlayacak. Yeni Eskişehir Stadyumu’nda Kosova Futbol Federasyonu’ndan Genc Nuza’nın yöneteceği maçı TV8 ya da TV 8,5 kanalı naklen yayınlayacak.

MOLDOVA İLE 9. RANDEVU

Türkiye, 27 Mart’taki rakibi Moldova ile bugüne kadar 8 kez karşılaştı. Bu müsabakaların 6’sından galibiyetle ayrılırken, 2’sinde ise berabere kaldı. A Milli Takım’ımız 18 gol kaydederken, kalesinde 2 gol gördü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TÜM HAKLARI www.Gebzemedyasi.com'a aittir. | Newsphere by AF themes.